Anar a: Contingut » | Peu de pàgina »| Menú principal »


Política de privacitat

INDÚSTRIES JOVÉ BALASCH, S.L. compleix tots els requisits establerts per la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals i totes les dades sota la nostra responsabilitat seran tractades d’acord amb les exigències legals, i es guardaran les degudes mesures de seguretat, tant tècniques com organitzatives, que garanteixin la confidencialitat.

Així mateix, l’informem que les seves dades personals no seran segmentades ni utilitzades amb altres finalitats que no siguin la mera informació de les novetats i activitats de l’empresa i que pretenem  siguin de la seva utilitat.

A la nostra pàgina web no hi ha cap enllaç que permeti la comunicació de les seves dades a qualsevol altra entitat o empresa.

Per qualsevol dubte relatiu a la Política de Privadesa d'Indústries JOVÉ BALASCH, S.L. pot dirigir-se a: INDÚSTRIES JOVÉ BALASCH, S.L., C/ Indústria, 2 25310 AGRAMUNT, (Lleida) indicant en el sobre: Política de Privadesa, o mitjançant correu electrònic a info@jovebalasch.com

Per tot això, entenem que en el cas de facilitar-nos les seves dades, vostè ens concedeix l’autorització expressa per a utilitzar-les d’acord amb el que s’ha descrit anteriorment i que, en qualsevol moment, vostè podrà revocar l’esmentada autorització.


Anar a: Contingut » | Inici de la pàgina »| Menú principal »